Samenstelpraktijk

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfseconomische dienstverlening en zijn hierin sinds
2005 actief. Een meerwaarde betekenen voor onze klanten is niet alleen onze passie, maar hebben we ook bewezen.

We komen voort uit een aantal ondernemers die een samenwerking aangingen in 2015. Sinds 2005 verzorgden we inkomstenbelasting aangiftes en later begonnen we ons ook te richten op middelgrote B.V.'s. We richten ons ook op het geven van advies. Klanten die daaruit voortkomen worden tot op heden naar wens bediend.

Al gauw zagen we dat er veel behoefte is aan het begeleiden van ondernemers naar financieringen. Vaak mist de ondernemer net dat extra coaching of ervaring om het ondernemingsplan te laten slagen. Aangezien we vele ondernemingsplannen hebben beoordeeld, kunnen wij hierin ondersteunen. Tevens geven wij  belastingadvies.

Gelukkig is een ondernemer die diensten bij ons wilt afnemen niet alleen gebonden aan de twee eerder genoemde dienstverleningen. Wij zijn u ook behulpzaam voor andere bedrijfseconomische wensen. Van het uitbesteden van uw debiteurenbeheer tot aan het opstellen van jaarrekeningen, van belastingaangifte tot aan AO advies, wij hebben voor u een oplossing van kwaliteit en gedegenheid.

Wat krijgt u van ons
Werkervaring

We hebben voor meer dan 15 jaren aan werkervaring en hebben van 2005 t/m 2018 miljoenen euro's aan voordeel bespaart voor tientallen organisaties. Een prestatie waar we voor staan en wat we slechts willen overtreffen. Een prestatie waar u uw onderneming aan kan ophangen en wij zijn specialist in werkprocessen verifiëren en verbeteren. Wilt u ook meedoen aan het succes wat is bewezen in het verleden? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Vakkenis
Zoals we om ons heen kunnen zien is het
bedrijfseconomische vakgebied continue in beweging. Van de wijzigingen m.b.t. de VAR verklaring en de belasting in Box 3 tot aan IFRS consolidaties en samenwerkingsverbanden, het bedrijfseconomische vak is continue in beweging. Wij kunnen ons teren op gedegen kennis, gezien het feit dat onze adviseurs minimaal een bachelors opleiding genoten hebben. Tevens blijven wij ons bijscholen en dragen mee aan up-to-date kennis overdracht.

Werkwijze

Vind u het ook vervelend om veel tijd en energie kwijt te zijn aan uw administratie?
Onze werkwijze is zeer eenvoudig:
. 1 of 2 maal per jaar zien wij u om uw papieren in ontvangst te nemen
. 1 maal per maand verstuurd u ons uw csv bestand vanuit uw online bankieren
. 1 maal per jaar beantwoord u een vragenlijst omtrent uw Inkomstenbelastingaangifte
. 1 maal per kwartaal hebben we telefonisch of fysiek contactmomenten
. meer contactmomenten is altijd mogelijk!

​​​​© 2017 door QualityProfit Financials